نرم افزار حسابداری تحت وب چیست؟

نرم افزار حسابداری تحت وب چیست؟
زمان مطالعه 4 دقیقه

نرم افزار حسابداری تحت وب

یکی از نام‌هایی که امروزه در دنیای حسابداری و نرم افزارهای آن بر سر زبان افتاده و در اصطلاح ترند شده، نرم افزار حسابداری تحت وب است. نامی که ممکن است قدری گمراه‌کننده به‌نظر برسد اما پس از آشنایی با آن متوجه خواهید شد برخلاف نام پیچیده‌ای که دارد، ابزاری برای راحتی شماست. این نرم افزار، ابتکار جدیدی است که با برخی از جزئیات و ویژگی‌های خاص خود می‌تواند در کسب‌وکار شما جادو کند. با ما همراه باشید تا بیشتر با این نرم افزار آشنا شده و به یک سؤال رایج این حیطه پاسخ دهیم. آیا تحت وب بودن امن است؟ پس از این اما به سراغ مزایای نرم افزار حسابداری فروشگاهی تحت وب رفته و قصد داریم تا در این مسیر، نکاتی که برای انتخاب یک نرم افزار حسابداری فروشگاهی تحت وب لازم است بدانید را باهم مرور می کنیم.

کدام نرم افزار؟

ابتدایی‌ترین گام در مسیر طرح بحث در مورد نرم افزار حسابداری تحت وب، شناخت ماهیت و توصیف این نرم افزار است. این سیستم که گاهاً از آن تحت عناوین دیگری مانند نرم افزار حسابداری آنلاین نیز یا می‌شود، جدیدترین ابتکار و ابداع دنیای تکنولوژی برای سهولت‌بخشی به تجربه کاربران این قسم ابزار و نرم افزارهاست. برخلاف یک نرم افزار حسابداری آفلاین، که می‌توان گفت همان نرم افزارهای عادی بدون نیاز به ارتباط با اینترنت هستند، در این سیستم، بخشی از وظایف و عملکردها به کمک منابع اینترنتی انجام می‌شوند. در این نوع نرم افزار ممکن است بسته به طراحی، از اینترنت برای ذخیره اطلاعات یا حتی انجام برخی محاسبات به شکل سریع و دقیق استفاده شود. به هر حال اما اغلب انواع نرم افزار حسابداری فروشگاهی تحت وب، معمولاً برای ذخیره اطلاعات از اینترنت استفاده کرده و داده‌های کلیدی خود را به یک سرور آنلاین منتقل می‌سازند. اما چرا؟

نرم افزار رایگان برای صدور فاکتور فروشگاهی

نرم افزار حسابداری تحت وب و ذخیره اطلاعات در اینترنت

ممکن است تابحال فضاهای ابری و ذخیره‌سازی آنلاین مانند گوگل درایو یا هر اپ دیگری برای ذخیره آنلاین اطلاعات خود استفاده کرده باشید، یک نرم افزار حسابداری فروشگاهی تحت وب نیز چنین عملکردی دارد. مثلاً فرض کنید یک فاکتور خاص از سوی یکی از کاربران نرم افزار حسابداری تحت وب صادر می‌شود؛ اطلاعات این فاکتور همزمان پس از صدور در یک سرور اینترنتی ذخیره شده و همزمان سایر کاربران، بسته به اینکه کاربر اصلی به آن‌ها اجازه داده باشد یا خیر، از جزئیات فاکتور اطلاع خواهند یافت. زیرا آن‌ها نیز به اطلاعات سرور آنلاین و برخط دسترسی دارند. این در حالی است که مثلاً در نرم افزار حسابداری آفلاین(عادی) اطلاعات به شکل آفلاین در حافظه وسیله ذخیره شده و برای جابجایی آن نیاز است تا به وسیله دیسک، فلش دیسک یا هر وسیله دیگری فایل‌های مربوطه جابجا شوند. پس اصلی‌ترین تفاوت یک نرم افزار، در بهره گرفتن از اینترنت به شکل برخط و لحظه‌ای است. اما معمولاً مخاطبان پس از شنیدن این توضیحات در مورد نرم افزار حسابداری فروشگاهی تحت وب، با یک پرسش رایج به استقبال ما می‌آیند؛ آیا اطلاعات امنیت دارند؟

امنیت اطلاعات سیستم حسابداری تحت وب

بسیاری از کاربران، بنا به ماهیت ویژه پروسه‌های مالی، در مورد امنیت اطلاعات دغدغه شدیدی دارند و این موضوع کاملاً قابل درک است؛ در دنیای امروز گاهاً اطلاعات به قدر اسکناس‌ها و سکه‌ها اهمیت دارند. اما در پاسخ به این پرسش، باید به شکل واقع‌بینانه‌ای گفت: بستگی دارد! بله واقعیت این است که امنیت اطلاعات شما وابسته به انتخابی است که انجام می‌دهید؛ اگر پای یک نرم افزار موفق مانند هایپریک وسط باشد، اطلاعات شما امنیت دارند. اما اگر قرار است از یک نرم افزار نامعتبر و آنلاین استفاده کنید، باید گفت تضمینی برای امنیت اطلاعات شما وجود ندارد. در یک نرم افزار حسابداری معتبر مانند هایپریک، اطلاعات آنلاین و برخط شما، حتی بیش از اطلاعات آفلاینی که در هارد یا حافظه وسیله خود دارید امنیت دارند! نرم افزار هایپریک، با استفاده از یک الگوریتم پیچیده اطلاعات مالی را رمزنگاری و سپس به سرور مورد نظر منتقل می‌سازد. این بدان معنی است که حتی در صورت هک سرور و دسترسی به اطلاعات، خرابکاران و افراد ناشناس نمی‌توانند متوجه شوند حتی محتویات فایل‌های مربوط به کیست و چه چیزی در آن‌ها درج شده است. از سویی دیگر خود سروری که میزبان این اطلاعات است با ضریب بالایی از امنیت و بروزرسانی مداوم پروتکل‌های امنیتی، مجال لو رفتن اطلاعات را نمی‌دهد. به‌علاوه یک سیستم موفق مانند هایپریک، اقدامات و رویکردهای امنیتی دیگر را نیز در اختیار کاربران قرار می‌دهد.

    • یک سرور پشتیبان‌گیری فعال در خارج از فضای سایت(خارج از دسترس خرابکاران)
    • ممیزی‌های امنیتی منظم برای مدیریت مداوم سطح امنیت
    • رمزگذاری فایل‌های ورودی و خروجی سرور
    • دسترسی‌های تفکیک‌شده متعدد به منظور عدم دسترسی همزمان به اطلاعات
    • ایجاد چندین لایه احراز هویت برای کاربران
    • استفاده از برنامه‌های اختصاصی ضد بدافزار در سرورهای اصلی
    • ارائه پشتیبانی فنی آنلاین

سایر مزایای یک نرم افزار حسابداری تحت وب معتبر

برای اینکه بتوانید یک سامانه حسابداری تحت وب با اعتبار و امنیت کافی انتخاب کنید، بد نیست تا از مزایای آن‌ها اطلاع داشته باشید. بسته به اینکه آیا این مزایا توسط یک نرم افزار پوشش داده شده و در اختیار شما قرار می‌گیرد یا خیر، می‌توانید در مورد سطح معتبر بودن آن تصمیم‌گیری کنید.

    • دسترسی به اطلاعات مالی از هر جا و در هر زمان
    • دسترسی به یک تصویر برخط و لحظه‌ای از وضعیت مالی کسب‌وکار و گردش‌های آن
    • صرفه‌جویی در زمان با یک نرم افزار قوی و قابل برنامه‌ریزی
    • سهولت بیشتر در ایجاد همکاری بین اعضای مختلف سیستم مالی کسب‌وکار
    • افزایش دقت انجام محاسبات و ثبت گردش‌های مالی
    • بدون نیاز به پشت سر گذاشتن پروسه‌های طولانی نصب نرم افزار
    • دسترسی به پشتیبانی دائمی و کاربردی در هر شرایط
    • عدم نیازمندی کسب‌وکار به نامه‌نگاری‌های مرسوم و صدور فیش‌های کاغذی در سیستم مالی

این تنها بخشی از مزایایی است که در کار با هایپریک لمس می‌کنید و دقیقاً به همین خاطر است که می‌توان هایپریک را یک برند معتبر در این حیطه دانست. واقعیت این است که به جای تبلیغات صرف و توصیف‌هایی اغراق‌آمیز، صرفاً با رجوع به این مزیت‌ها، می‌توانید برای خرید یک نرم افزار معتبر تصمیم بگیرید.

نرم افزار حسابداری فروشگاهی هایپریک چه امکاناتی دارد؟

آینده را امروز شروع کنید